Presentaties

Presentaties

In zijn presentaties combineert Joël inspiratie en inhoud. Inspiratie is noodzakelijk om mensen tot actie te bewegen, een gedegen inhoud om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk resultaten worden behaald. Joël werkt dan ook evidence-based. Hij baseert zijn presentaties op gedegen onderzoek en praktijk ervaring. Met veel energie,  een gezonde dosis humor en een scherpe inhoud boeit Joël van begin tot eind.

 

 

Waar gaan Joëls presentaties over?

Een seminar, lezing, masterclass, workshop of training is maatwerk. Samen met de opdrachtgever kijkt Joël naar de doelen en wensen van de organisatie. Op basis daarvan ontwikkelt hij een maatwerk presentatie. Hieronder een aantal voorbeelden van presentaties die Joël regelmatig geeft. 

 

Versnel je leiderschapsontwikkeling
Leiderschap is hot! Maar hoe ontwikkel je het eigenlijk? Is het geboren of aangeleerd? Een kunstvorm of wetenschap? Heeft het vooral te maken met wie je bent of juist meer met wat je doet? Wie zijn leiderschap wil ontwikkelen, zal zelf de regie moeten nemen. Maar waar begin je? En welke aanpak is het meest effectief? Leiderschapsontwikkeling doe je niet in een paar uur of een paar dagen. Maar er zijn wel degelijk methodes waarmee je het proces kunt versnellen en verbeteren. Eerlijke antwoorden en praktische handvatten rond één van belangrijkste onderwerpen van dit moment: leiderschapsontwikkeling.

 

Leiderschap: wat je echt moet weten (en doen)!
De categorie ‘Management & Leiderschip’ op Amazon.com beslaat meer dan 350.000 boeken! Terwijl de meeste managers nog niet eens aan één leiderschapsboek per jaar toekomen. Dat vraagt om een strenge selectie.

Welke ideeën op het gebied van leiderschap zijn echt de moeite waard? Joël schept orde in deze chaos en bespreekt in hoog tempo en met veel praktijkvoorbeelden de beste ideeën van de belangrijkste leiderschapsdenkers van toen en van nú. Alle belangrijke thema's komen aan bod en geflankeerd door super praktische tips die je vandaag nog in de praktijk kunt brengen.

 

 

 

Lezing of training boeken?

Vraag vrijblijvend rechtstreeks een offerte aan via het formulier onderaan deze pagina of neem contact op via joel@joelaerts.nl.

 

Joël werkt samen met een aantal sprekersbureaus die u ook uitstekend van dienst kunnen zijn:

Athenascontact@athenas.nl

Quality Bookings - info@quality-bookings.nl

DeSpreker.nl - info@despeker.nl

 

 

 

 

 

 

 

Eerdere opdrachtgevers van Joël

Offerte aanvragen

Verstuur